http://invaconsult.com.ua/ http://invaconsult.com.ua/
Welcome to the website of DJ Robin Rox!

Op de dag dat de Gibson Brothers op nummer 1 kwamen met hun hit "Non Stop Dance" zag in het Limburgse Weert Robin Rox het levenslicht. Zijn ouders hadden toen niet kunnen vermoeden dat de titel van die bewuste nummer 1 het leven van hun zoon zou gaan bepalen.

Non stop dance, dat is waar het bij Robin om draait. Al in zijn jonge jaren vond hij het nodig om de familiefeestjes op te luisteren met zijn muziek, iets wat hem destijds niet altijd in dank werd afgenomen. Want op een gegeven moment kwamen die drie discosingles iedereen de strot wel uit. Gelukkig heeft Robin zijn muziekcollectie iets weten uit te breiden en kan hij inmiddels putten uit een hele brede selectie van genres en stijlen en draaide hij op vele gelegenheden en locaties. Van Cafe Zig Zag tot de Grand Madeira, van Danscafe De Brouwer tot Santa Domingo en van Happerij Tapperij De Apostel te Weert tot de Fun Factory in Tilburg en Condor City in Den Haag, Carte Blanche, Bora Bora en 't Vaeske, Robin heeft er gestaan. Tegenwoordig is hij veel in Club Eleven te vinden, temeer omdat hij daar zijn residentie heeft.

Opgegroeid in de periode van "Turn up the Bass" en met "For those who like to Groove" op de radio en geboren met "Non Stop Dance" op #1 ligt Robin's hart toch in de dance/housescene. Hoewel hij in de beginjaren van de house ook wel genegen was richting het hardere werk te gaan heeft toch altijd de groovy kant van de muziek zijn voorkeur gehad. Tegenwoordig kan je van Robin een prettige mix van soulful club tot pumping bigroomhouse verwachten. Ook moet je niet vreemd op kijken als je opeens een houseclassic om je oren krijgt.

Robin staat bovenal bekend om zijn brede kijk op muziek. Inmiddels stond hij onder andere op flyers met diverse grote namen uit de scene als Benny Rodrigues, Gregor Salto, Billy de Klit, Bassjackers, Baggi Begovic, La Fuente en meer en staat hij altijd garant voor een funky dancefeestje.

Daarnaast is het, mede door Robin's brede kijk op muziek, ook mogelijk om in overleg een allroundset te boeken.

Ervaar de vibe van Robin Rox en laat je meeslepen in een van zijn energieke sets.

 

 

Contact

Robin Rox
T: +31 (0) 6 50 560 644
E: info@djrobinrox.com
btw no.: 154552987B01
K.v.K. no.: 50985523